Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

26 May 2017

Geng Lebai Sudah Join Mat Over

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... mana geng Lebai ni belajar agama aaa? Depa belajar ngan Rasulullah s.a.w ka atau dengan Abu Lahab...

Takpon depa belajar ngan Abdullah Bin Ubai kot...

Hahaha... sekecik-kecik sabar yang sebahagian dari iman pun tak boleh nak handle... macam mana depa ni nak jadi contoh teladan...

Hahaha... semenjak dua menjak ni geng Lebai dah jadi samseng aaaa... huhu... kitab mana depa ikut ni... Kitab Kamasutra ka atau Permata Yang Hilang? Hahaha

Adoilah... buat malu orang yang beriman ja geng Lebai ni... huhuhu... Ostad PPV tak sempat ajar ka cara nak kontrol iman? hahaha

Sudah sama level dah geng Lebai dengan spesis Mat Over... bebal sungguh la... tak pandai nak jawab hujah atau soalan... semua dijawab dengan penampar jer...

Kalu depa kena tampar balik mau agaknya satu Penang penuh dengan geng Lebai turun dari Terengganu dan Kelantan.... hahahaha... bebal betul lar geng Lebai ni...

Huhuhu


18 May 2017

Mat Terlebih Over

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... aper lah nak dihairan sangat... spesis UMNO atau PAS versi Terengganu memang lah perasan hebat.. perasan samseng... perasan hero.... 

Sebijik sebuntat dah perangai samseng taik kucing mereka.... hahaha

Yang sekor tunjuk samseng depan Najib Razak... yang sekandang pulak tunjuk samseng depan Abdul Hadi Awang...

Hahaha... itu jer la tahap kemampuan mereka... hahaha

Cuma at least Mat Over berani la sikit (ader telor la) serang sorang-sorang dia jer berbanding samseng Masjid Rusila yang berjamaah beramai-ramai tunjuk samseng satu masa dulu....

Hahaha...

Elok la pun bos depa dah sekufu sekarang ni bersedondon pakai baju warna pink.... hahaha




17 May 2017

Lebai Kebuloq

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha.... hangpa semua jangan ingat lebai tak kebuloq jawatan dan daki dunia... hahaha...

Kalu Lebai tak kebuloq, mesti depa akan gunakan duit simpanan depa sendiri untuk jadi deposit calon pilihanraya...

Takdak la macam sekarang ni Lebai dok taji duit orang kampung buat modai bertanding...

Hahaha... fulus wal mulus la lebai la ni..:

Hahaha...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja