Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 December 2016

Melayu Mudah Lupa ...

Bhai/DeeDee semua ...

Hahaha ... Melayu Mudah Lupa ... tak gitue kan... Amanat la ... Malay Dilemma la ...

Hahaha ... 

Banzai ...



Hahaha ...


04 December 2016

Hahaha ...

Bhai/DeeDee semua...

Tidak ada apa yang gua nak tulis melainkan gelak jer. Hahaha


01 December 2016

Membalak Bersama Ulamak ?

Bhai/DeeDee semua...

Orang Asal @ Asli memang mendiami kawasan hutan dalam Malaysia.... tak kira lah hutan simpan ker hutan tak simpan ker atau hutan hujan Khatulistiwa... sejak zaman berzaman...

Jadi apa ke jadahnyer boleh pulak Hakim Mahkamah Majistret membenarkan tahanan reman 41 Orang Asal (OA) di bawah Seksyen 32, Seksyen 47 dan Seksyen 81 Enakmen Perhutanan Negara 1984 iaitu kerana menceroboh dan menduduki kawasan hutan simpan tanpa kebenaran...

Giler ker aper? Orang Asal mana ader menceroboh hutan simpan... Orang Asal adalah penduduk asal di hutan simpan....

Yang menceroboh aderlah geng talibarut Lebai yang dilesenkan oleh Lebai... Lebai-Lebai ni dulunya semua menikus dan simpan kuku masa Nik Aziz masih hidup... kalau ader pon buat kerja lahanat ni ... semua pakat berlakon baek depan Nik Aziz...

Kalo korang nak tahu la... Lebai yang guna agama la yang lagi lahanat dari kongsi gelap... sebab at least kongsi gelap tak bawak sentimen agama dan berlakon baik...

Huhu... ader paham ka???

Banzai....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja